BUSTER NORDIC

I NORGE

Vår første lisens i Norge omfattet rettighetene til bøkene om Thomas-toget (Thomas og vennene), som vi fortsatt markedsfører i hele Norden. Etter hvert har mange populære figurer havnet hos oss: Brannmann Sam, Bella Sara, Postmann Pat, Pingu, Angelina Ballerina og Byggmester Bob.

Distribusjonskanaler

Vi har gode distribusjonskanaler i alle de fire nordiske landene. I Norge kan vi tilby et stort utvalg av bøker på markedet; bildebøker, , aktivitets-og klistremerkebøker, pekebøker for småbarn og magasiner.

Redaksjon og salg

Vårt dedikerte team sørger for at produktene våre i innhold og språk er tilpasset det nordiske markedet.Vi har selgere i felten i alle fire land, og besøker både bokhandleraviskiosker, supermarkeder, bokklubber og mange andre.

Lisens-samarbeid

Vi bygger virksomheten vår på lojalt samarbeid med partnerne våre på lisenssiden. Vi har  solid kompetanse når det gjelder å omarbeide velkjente fortellinger fra tv til gode og lettleste barnebøker. Vi samarbeider med noen av bransjens mest etablerte rettighetshavere, som Mattel og Warner Bros.

Byggmester Bob er tilbake!

Fra 2018 kan du  finne Bob-bøker fra Buster Nordic. 

TV: NRK SUPER

Byggmester Bob er en britisk animert barneserie som omhandler figurene Byggmester Bob, Wenche, Rulle (dampveivals), Løfte (mobilkran), Tralte (traktor), Maks, Pusen, Borgermester Mattson, Leo og mange flere.

Buster Nordic i Norge