BUSTER NORDIC

SUOMESSA

Ensimmäinen lisenssimme oli Tuomas Veturi, jota myymme edelleen Skandinaviassa ja Suomessa (nykyään nimellä Tuomas ja ystävät). Sen jälkeen monet tutut hahmot ovat liittyneet joukkoomme: Ritari Mikke, Bella Sara, Postimies Pate, Pingu ja viimeisinä kaikki Warnerin suosikit kuten Tom ja Jerry, Looney Tunes, Batman ja muut supersankarit.


Jakelukanavat

Meillä on vahvat jakelukanavat kaikissa neljässä maassa. Suomessa tuotteemme löytyvät kirjakaupoista, leikkikaupoista, marketeista ja kioskeista, sekä hyvin varustetuista verkkokaupoista. Kuvakirjojen lisäksi tarjoamme erilaisia puuha- ja tarrakirjoja, kartonkikirjoja pienimmille, ja lehtiä.

Toimitus ja myynti

Tarmokas tiimimme huolehtii siitä että kaikki tuotteemme on sovellettu pohjoismaiden markkinoille, sekä sisällön että kielen puolesta. Meillä on jokaisessa neljässä maassa myyntihenkilökuntaa joka käy tapaamassa kirjakauppoja, kioskeja, marketteja, kirjakerhoja ja monia muita.

Jos olet ostaja, ota meihin yhteyttä tästä!

 

Lisenssiyhteistyötä

Toimintamme perustuu hyvään yhteistyöhön lisenssipuolen kumppaneiden kanssa. Meillä on vankka kokemus esimerkiksi televisiosta tuttujen hahmojen muuntamisesta helppolukuisten kirjojen muotoon. Yhteistyökumppaneina ovat lisenssimarkkinoiden aivan kärkikastia kuten Mattel ja Warner Bros.

Pingu palaa!

Vuonna 2016 löydät taas Pingu-kirjoja Buster Nordicilta. Tarinat kertovat pienestä Pingu-pingviinistä, joka asuu igloossa perheensä kanssa. Hän on aina matkalla uusiin seikkailuihin siskonsa Pingan kanssa, ja joutuu yleensä hankaluuksiin ystäviensä kanssa. Pingu ovat tarkoitettuja aivan pienimmille lapsille, mutta kaiken ikäiset lapset ja aikuiset rakastavat Pingua.

 

Buster Nordic

Suursuontie 30

04130 SIPOO