BUSTER NORDIC I DANMARK

En verden af historier

Vores første licensrettighed var Toget Thomas, som vi stadig markedsfører i hele Norden (Thomas & vennerne). Siden da har mange populære figurer haft sin gang hos os: Ridder Mikkel, Bella Sara, Postmand Per, Pingu, Brandmand Sam, Angelina Ballerina og flere.


POSTMAND PER “KIG OG FIND”

Postmand Per og Emil skal finde en masse ting i Grønnedal…

Vil du hjælpe dem?

Du skal finde deres venner og hele 501 ting, der er gemt rundt omkring i byen!

 


Distributionskanaler

Vi har solide distributionskanaler i alle fire nordiske lande . I Danmarke er vi hos boghandlere, i legetøjsbutikker og i velassorterede onlinebutikker. Udover billedbøger tilbyder vi en række aktivitets-og klistermærkebøger, papbøger for de allermindste, og magasiner.

Redaktion og salg

Vores dedikerede team sørger for at vores produkter er tilpasset det nordiske marked, både indholds- og sprogmæssigt. Vi har sælgere i marken i alle fire lande, og besøger både boghandlere, kiosker, supermarkeder, bogklubber og mange andre. Er du indkøber, så kontakt os her!

Licenssamarbejder

Vi bygger vores forretning på et loyalt samarbejde med vores partnere på licenssiden. Vi har et solidt kendskab til at transformere f.eks figurer kendt fra tv til gode og letlæste bøger for børn. Vi samarbejder med nogle af branchens mest veletablerede licenshavere, som Mattel og Warner Bros.


Pingu er tilbage!

Fra 2016 vil du igen kunne finde Pingu bøger hos Buster Nordic. Historierne centrerer sig omkring den lille pingvin Pingu, som bor i en iglo på Antarktis med sin familie. Han drager kontinuerligt på eventyr med sin lillesøster, Pinga, og kommer ofte galt afsted i selskab med vennerne på isen. Pingu-historierne er for de allermindste børn, men er elsket af børn og voksne i alle aldre!  

Buster Nordic i Danmark

Forlaget Buster Nordic har eksisteret siden 1995, hvilket betyder at vi har mere end 20 års erfaring i at fortælle historier til børn i Denmark.